reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Preturi mai mici la imobilele si masinile executate silit | 6pm.ro

Preturi mai mici la imobilele si masinile executate silit

Publicat in February 19, 2013   ·   Fara comentarii

Incepand cu data de 15 Februarie 2013, a intrat in vigoare noul Cod de Procedura Civila care nu aduce vesti prea imbucuratoare pentru datornici, dar bune pentru cumparatori.

Executari silite

Bunuri executate

Conform noului cod, imobilele care vor fi executate silit se vor putea vinde si la jumatate de pret, in functie de participantii la licitatie: se organizeaza una, doua sau trei licitatii a caror data se va publica la sediul executorului, in ziarele locale sau nationale.

La prima licitatie se porneste de la pretul evaluat plus TVA, la a doua de la 70% din pret daca se prezinta minim doua persoane, la a treia se poate porni de 50% din pret, conditia fiind aceiasi: sa se prezinte minim doua persoane. Datele au fost puse la dispozitie de d-na Elena Puica, director comercial al Executari.COM.

Nici pentru soferii cu datorii pentru autoturismele lor, vestile nu sunt dintre cele mai bune: tot incepand cu 15 Februarie (data intrarii in vigoare a noului cod), conducatorii auto pot fi opriti pe strada de politisti, masina sechestrata, iar cartea de identitate a masinii si certificatul de inmatriculare ridicate, conform d-nei avocate Roxana Vlasceanu, consultant de specialitate al Executari.COM.


Pentru noul Cod de Procedura Civila, data de intrare in vigoare a fost stabilita prin Ordonanta de urgenta a Guvernului nr 4/2013 si publicata in Monitorul Oficial al Romaniei din 31 Ianuarie 2013.

Despre bunurile executate silit si licitatiile acestora au mai scris si cei de la capital.ro

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri