reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Windows 10: Microsoft ar vrea sa stie cum iti folosesti PC-ul | 6pm.ro

Windows 10: Microsoft ar vrea sa stie cum iti folosesti PC-ul

Publicat in October 5, 2020   ·   Fara comentarii

Microsoft a prezentat recent o noua optiune pentru configurarea masinilor sub Windows 10. O noua modalitate pentru companie de a recolta datele cu ajutorul sistemului sau de exploatare.

 

Windows 10

Daca ti-ai configurat deja de mai multe ori PC-ul sub Windows 10, stii fara indoiala faptul ca prima configurare a sistemului a devenit destul de lunga fata de altadata. Acest lucru se datoreaza integrarii a mai multor functii OS precum sincronizarea cu OneDrive, folosirea Cortana sau Microsoft 365 si aplicatiile sale Office. Etapa cu etapa suntem intrebati daca sistemul poate colecta un anumit numar de date.
Intr-un articol nou publicat recent, Microsoft a declarat ca a adaugat un nou ecran de configurare suplimentara unui proces deja considerat destul de lung.

O mai buna ghidare in privinta configurarii. Acest nou ecran de configurare te va intreba pur si simplu cum intentionezi sa utilizezi masina. Pentru jocurile video in special? Pentru proiectele de la scoala? Pentru scoala online? Pentru a viziona filme sau pentru a naviga pe Internet? Sau mai degraba pentru a retusa poze? Bineinteles, acest ecran nu este obligatoriu. Dincolo de colectarea evidenta a datelor care ii va permite lui Microsoft sa cunoasca mai bine felul in care sunt utilizate PC-urile, acest nou proces va permite in viitor o modificare a OOBE sau, cu alte cuvinte, Out Of The Box Experience. Adica tocmai acest proces de configurare va aparea la prima pornire a PC-ului. Intr-un build disponibil in programul Insider, procesul nu a fost inca modificat in functie de raspuns, Microsoft intentioneaza sa dezvolte sistemul in viitor.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri