reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Windows 10 a devenit cel mai folosit sistem de operare din lume | 6pm.ro

Windows 10 a devenit cel mai folosit sistem de operare din lume

Publicat in February 4, 2018   ·   Fara comentarii

Windows 10  a reusit performanta de a depasi cota de piata a lui Windows 7, devenind asadar cel mai folosit sistem de operare in momentul de fata.

Windows 10

StartCounter.com a aratat ca in prima luna a anului sistemul de operare Windows 10 a reusit sa castige 1,09% ceea ce inseamna ca a atins o cota de piata de 42,72 procente. In acelasi timp, Windows 7 a inregistrat o scadere de 0,03% cu o cota de piata de 41,86.

Windows 10 a devenit disponibil pentru utilizatori incepand cu data de 29 iulie 2015 ceea ce inseamna ca, cel mai nou sistem de operare Microsoft a avut nevoie de numai putin de 30 de luni inainte sa depaseasca Windows 7, un sistem de operare ce implineste 9 ani de existenta anul acesta.

Chiar daca a pornit cu un ritm foarte bun de adoptie, instalat fiind pe numai putin de 75 de milioane de computere dupa doar o luna, numeroasele probleme in ceea ce priveste stabilitatea si o serie de controverse au creat reticenta in randul unui numar mare de utilizatori care au fost de parere ca cel mai bin este sa astepte inainte sa treaca la aceasta noua versiune.

Cea mai nou versiune Windows seamana mult cu sistemele mobile de operare inclusiv in privinta update-urilor. Microsoft a lansat pana in prezent 4 update-uri majore fapt ce a crescut semnificativ stabilitatea si a adus numeroase imbunatatiri.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri