reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Weekend in Bucuresti. Ce poti sa faci? | 6pm.ro

Weekend in Bucuresti. Ce poti sa faci?

Publicat in August 28, 2017   ·   Fara comentarii

Desi este o capitala aglomerata, zgomotoasa si poluata, Bucurestiul poate sa dezvaluie si o fata foarte placuta, apreciata de foarte multi turisti straini. Daca locuiesti in Bucuresti si te hotarasti sa iti descoperi orasul din punctul de vedere al unui turisti, vei afla cu uimire ca exista peste 3400 de restaurante, baruri si cafenele, si nu doar restaurante Bucuresti Sector 1, precum Casa Doina, care este foarte popular, ci si o multime de localuri de cartier, foarte interesante.

Bucuresti

Bucuresti

Nu doar stomacul poate sa fie incantat intr-o plimbare de weekend prin Bucuresti, ci si nevoia de cunoastere, distractie si adrenalina. Pe listele cu obiective turistice ale capitalei Romaniei ocupa locuri extrem de importante si alte modalitati de petrecere a timpului liber.

Escape Room-urile

Sunt modalitati inedite de distractie, care imbina adrenalina cu inspiratia si cu inteligenta. Exista zeci de escape room-uri in Bucuresti, care mai de care mai interesante si mai atractive.

Parcurile de aventura si distractie

Poate ca nu chiar in Bucuresti, insa in imediata apropiere, cei care sunt pasionati de activitati intense, cum ar fi alunecarea rapida pe tobogane, cataratul prin copaci, trasul cu arcul sau chiar sariturile in gol, pot descoperi parcuri si locuri impresionante, cum ar fi Edenland sau Therme. Sunt locuri care pot ocupa o intreaga zi si  duc adrenalina la maxim.

Muzee si cladiri

Cei care doresc sa cunoasca mai bine istoria Bucurestiului si chiar istoria Romaniei, o pot face descoperind zecile de muzee interesante, precum si cladirile impozante ale metropolei. Cu siguranta, Muzeul Satului, Muzeul Taranului Roman, Antipa sau Muzeul de Istorie pot sa contureze cunostinte si amintiri deosebite.

Cluburi de noapte

Desi multi le introduc in aceeasi lista cu restaurantele si barurile, cluburile de noapte ocupa un cu totul si cu totul alt loc, fiind un adevarat magnet pentru strainii veniti pentru distractie si evident, pentru studenti. Vei gasi zeci de cluburi care acopera orice gust muzical si in care distractia poate sa se intinda pana la primele ore ale diminetii.

Bucurestiul ascunde adevarate comori atunci cand vine vorba despre distractie. Partea proasta este chiar asta: le ascunde. Promovarea nu este chiar punctul forte al orasului de pe Dambovita, asadar, sunt o multime de turisti, atat straini cat si romani, care pur si simplu nu stiu ceea ce pot face in capitala. Cu o cautare atenta insa, pot fi gasite zeci de lucruri de facut si pot fi umplute toate weekendurile cu activitati de neuitat.

 

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri