reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Waterboyz a lansat 3 jocuri de forta pentru tineri si adulti. Incearca-le acum! | 6pm.ro

Waterboyz a lansat 3 jocuri de forta pentru tineri si adulti. Incearca-le acum!

Publicat in September 23, 2019   ·   Fara comentarii

Daca cei mici sunt usor de multumiti in ceea ce priveste modalitatile de relaxare in timpul liber, adolescentii si adultii tind deseori sa se piarda printre prioritatile zilnice si/sau activitati care nu fac decat sa pericliteze o buna educatie si/sau sa acapareze si mai mult necesitatea unei portii zilnice de recreere si relaxare.

Stim cat de dificil este sa-I multumesti pe toti, insa Waterboyz, una dintre cele mai mari companii de jocuri mecanice din lume, ne arata ca acest lucru nu este imposibil.

Magic_Hammer_BLACK_waterboyz

magic hammer

In goana de a arata lumii intregi ca puterea si topul se masoara prin fort, cei de la Waterboyz transforma jocurile si ppeliculile violente intr-un joc interactiv si o provocare inedita pentru tineri si adulti. Cu precadere, seria de jocuri de forta pentru aceasta categorie de varsta  poate starni noi provocari de gasca si este in acelasi timp o activitate detasata, relaxanta si extrem de amuzanta.

Masinile mecanice apartinand producatorului polonez sunt ideale pentru sali de joaca, pentru centre comerciale cu astfel de locuri de joaca dedicate, dar ideale si pentru diferite aniversari, targuri, evenimente, etc. Toti participantii vor putea participa la diferite festivitati de relaxare unde se vor putea provoca unii pe ceilalti, vor putea stabili mize de joc si/sau un castig moral personal.

3 jocuri de forta pentru tineri si adulti

Dupa cum mentionam si anterior, Waterboyz detine o serie de jocuri de forta extrem de populare in intreaga lume. Suntem ferm convinsi ca ai descoperit pana acum cel putin unul dintre ele, iar daca nu ai facut-o deja, acum e timpul sa le cauti. Iata cele mai populare trei astfel de jocuri de forta din toate timpurile.

  • Boxer 2.0

Boxer 2.0 este in topul jocurilor de forta cele mai populare. La fel precum in cazul altor jocuri, detinatorii acestor masinarii vor primi o recompensa modica si banoasa, fie in mana, fie prin intermediul casetei ce preia fisele jucatorilor. Exista diferite modalitati de joc, atat la nivel individual, cat si la nivel pro, de turnament.

Masinaria de joc detine diferite design-uri, este rezistenta la apa si umiditate si prevazuta cu o minge de forta dintr-un material de calitate superioara. Tot ce trebuie sa faca participantii este sa loveasca bila cu putere pana la afisarea unui scor direct proportional cu forta acestora. Totodata, detinatorii acestor masini pot realiza frecvent si concursuri cu premii in baza celor mai ridicate scoruri.

  • Ciocanul Magic

Un altfel de joc de forta este si Ciocanul Magic. Acest joc este prevazut cu un ecran LCD si se bazeaza pe principii fizice de masurare a fortei. Pentru acest joc participantii vor foli un ciocan realizat din materiale speciale cu ajutorul caruia vor lovi cu putere in centrul ridicat. Mecanismul va intercepta intr-un mod intuitiv rezultatele pe baza carora vor afisa un scor pe ecranul digitalizat.

  • Fotbalul magic

Pentru cei pasionati de forta si de football in acelasi timp, acest joc de forta este un concept total aparte. Participantii trebuie sa loveasca mingea de football, timp in care aparatul va inregistra forta cu care aceasta a fost lovita si va afisa rezultatul pe ecranul digital. Afla cu ajutorul acestui joc cine-i cel mai tare si mai iute de picior.

https://www.waterboyz.ro/

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri