reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Vrei sa iti cumperi o pensiune in Predeal? Iata care sunt principalele atractii turistice din aceasta zona | 6pm.ro

Vrei sa iti cumperi o pensiune in Predeal? Iata care sunt principalele atractii turistice din aceasta zona

Publicat in September 13, 2020   ·   Fara comentarii

 

Vrei sa iti cumperi o pensiune in Predeal? Atunci trebuie sa faci cea mai buna alegere. Acceseaza https://pensiunidevanzare.pro/predeal/ pentru a descoperi care este cea mai potrivita pensiune pentru nevoile tale. Mai trebuie sa stii care sunt principalele atractii turistice din Predeal astfel incat sa stii ce sfaturi sa le oferi oaspetilor tai.

    Cele mai interesante atractii turistice din PredealVrei sa iti cumperi o pensiune in Predeal? Iata care sunt principalele atractii turistice din aceasta zona

Predeal este orasul situat la cea mai inalta altitudine din Romania. Acesta a devenit autonom in anul 1912.

Cele mai importante repere turistice din Predeal: Vila Maresalului Antonescu, Statuia Eroului – Poet Mihail Saulescu, Cimitirul legionar Predeal si Grupul statuar Aparatorii Predealului.

Cele mai importante partii de schi din Predeal : Partia Cocosul situata la 2250 de metri, Partia Clabucet situata la 2100 de metri, Partia Subteleferic situata la 1200 de metri, Partia Clabucet sosire situata la 800 de metri, Partia Clabucet varianta situata la 790 de metri, Partia Paraul Rece situata la 520 de metri, Partia Cioplea situata la 200 de metri, Partia Garbova situata la 900 de metri, Partia Polistoaca Fond situata la 2500 de metri si Partia Trei Brazi situata la 300 de metri.

Bineinteles ca in acest minunat oras exista si elemente de cadru natural extrem de cunoscute, cum ar fi: Traseul montan Predeal – Cioplea – Susai, Traseu montan Valea Rasnoavei – Varful Fitifoiu – Predeal, Prapastia Ursului , Cheile Sapte Scari si Cascada Stamina.

O alta atractie turistica importanta este Manastirea Predeal. Aceasta a fost inffintata in anul 1774, la poalele muntelui Clabucetul Taurului. Constructia este facuta din lemn si dupa 30 de ani s-a refacut in piatra.

Pestera de Gheata este o alta atractie turistica pe care ar fi bine sa o iei in calcul. Pestera este localizata in zona muntelui Gatul Chibei si este dezvoltata pe o fisura verticala. In plus are o deschidere de 50 de metri si este orientata spre nord. In interiorul pesterii temperatura este scazuta pe toata perioada anului. Exista si anumite perioada in care in interiorul pesterii exista zapada.

Predeal este un oras pe care trebuie sa il explorezi timp de cateva zile.  Te poti bucura cu adevarat de el daca iti acorzi timp si daca ai rabdare sa umbi cateva zile prin oras. Doar asa te vei bucura de magia orasului.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri