Vreauservicii.ro, aplicatia mobila care conecteaza prestatorii de servicii cu beneficiarii

Publicat in November 10, 2017   ·   Fara comentarii

Stim cu totii cat ne este de greu sa gasim in ziua de azi un meserias bun. Cam 60-70% din cei care chiar se pricep sunt plecati in strainatate. Cei ramasi in tara abia reusesc sa faca fata cererilor din ce in ce mai tentante. Prestatorii de servicii de la noi din tara se grabesc in general sa termine lucrarea pentru a putea satisface cat mai multi clienti cu putinta. Drept urmare, clientii se aleg cu lucrari facute mai mult de mantuiala ceea ce sporeste numarul nemultumitilor.

Vreau servicii

Iar pentru ca o nevoie necesita intotdeauna o solutionare a aparut platforma vreauservicii.ro. o platforma completa, aplicatie mobila si website, destinata interactiunii rapide intre prestatorii de servicii si beneficiari. Atat aplicatia mobila cat si site-ul beneficiaza de functii de cautare avansata, mesagerie privata cu transfer de fisiere, posibilitatea de a adauga si de a edita profilul personal, de a adauga poze de portofoliu  si multe alte facilitati.

In plus, aceasta aplicatie cuprinde o multime de categorii de prestari de servicii, de la tamplari, zugravi si constructori, pana la avocati, bone si meditatii la domiciliu. Pentru a fi prezent pe aceasta platforma, un prestator de servicii trebuie sa se inscrie, sa isi completeze profilul personal si…cam atat. In momentul in care un client solicita o lucrare in judetul sau, anuntul este vizibil iar negocierea poate incepe.

In ceea ce priveste clientii, lucrurile sunt la fel de simple: inscriere, completarea profilului dupa care accesarea functiei de prestatori devine vizibila. Cel mai important este ca aplicatia este complet gratuita.

Salvează

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro