Vplay se va inchide?

Publicat in November 11, 2012   ·   Fara comentarii

In urma unei sesizari inaintate catre CNA de catre PRO-TV, 42 de site-uri care difuzeaza filme online risca sa fie desfiintate, circa 10 site-uri au fost inchise, din lista respectiva facand parte si Vplay, filmehd.net sau cinemaxx.ro.

vplay

vplay

Motivul principal al sesizarii PRO-TV ar fi ca aceste site-uri nu detin drepturi de redifuzare, desi si trustul MediaPro detine la randul sau un astfel de site “Yoyo.ro”, care insa este in sistem Pay Per View, iar CNA-ul nu poate sanctiona site-urile de acest gen.

Reactia de pe forumuri este impotriva acestei sesizari, marea majoritate a persoanelor care si-au spus parerea fiind de partea site-urilor care difuzeaza acest gen de filme.

Vplay a fost in mentenanta timp de o zi, ceea ce a generat o reactie de mare nemultumire din partea fanilor site-ului care au pus in legatura nefunctionarea site-ului cu sesizarea facuta de Pro-Tv, acum insa, site-ul poate fi din nou accesat.


Dupa opinia D-nului Costi Mocanu, vicepresedinte al platformei cu continut platit “Yoyo”, site-urile care redifuzeaza filme in acest fel, practica piraterie care impiedica bussinesul corect, acesta presupunand creare de locuri de munca si achitarea taxelor catre stat.

Despre inchiderea site-ului vplay.ro au mai scris si cei de la evz.ro

Distribuie prietenilor tai aceste informatii:

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Opinii
Cautari populare
Arhiva stiri