Vplay se va inchide?

Publicat in November 11, 2012   ·   Fara comentarii

In urma unei sesizari inaintate catre CNA de catre PRO-TV, 42 de site-uri care difuzeaza filme online risca sa fie desfiintate, circa 10 site-uri au fost inchise, din lista respectiva facand parte si Vplay, filmehd.net sau cinemaxx.ro.

vplay

vplay

Motivul principal al sesizarii PRO-TV ar fi ca aceste site-uri nu detin drepturi de redifuzare, desi si trustul MediaPro detine la randul sau un astfel de site “Yoyo.ro”, care insa este in sistem Pay Per View, iar CNA-ul nu poate sanctiona site-urile de acest gen.

Reactia de pe forumuri este impotriva acestei sesizari, marea majoritate a persoanelor care si-au spus parerea fiind de partea site-urilor care difuzeaza acest gen de filme.

Vplay a fost in mentenanta timp de o zi, ceea ce a generat o reactie de mare nemultumire din partea fanilor site-ului care au pus in legatura nefunctionarea site-ului cu sesizarea facuta de Pro-Tv, acum insa, site-ul poate fi din nou accesat.


Dupa opinia D-nului Costi Mocanu, vicepresedinte al platformei cu continut platit “Yoyo”, site-urile care redifuzeaza filme in acest fel, practica piraterie care impiedica bussinesul corect, acesta presupunand creare de locuri de munca si achitarea taxelor catre stat.

Despre inchiderea site-ului vplay.ro au mai scris si cei de la evz.ro

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro