Videoclipul relansat de trupa A-ha, Take on me a ajuns la 1 miliard de vizualizari pe YouTube

Publicat in February 27, 2020   ·   Fara comentarii

Trupa A-ha a relansat videoclipul melodiei Take on Me in varianta 4K in 2010 si a ajuns la 1 miliard de vizualizari pe YouTube conform Smart Radio.

Take on Me

Piesa lansata de trupa A-ha in anul 1984, Take On Me, reprezinta una din rarele productii din acea vreme care au fost insotite si de videoclipuri de succes. Aceasta productie video sta alaturi pe o lista cu alte nume sonore precum Guns N’Roses, November Rain si Bohemian Rapsody, hitul celor de la Queen.

Videoclipul melodiei a fost regizat de catre Steve Barron si a fost una din cele mai gustate productii pentru publicul primilor ani ai televiziunii MTV.

Unul din cei trei membri ai trupei, Mags Furuholmen a povestit cum au decurs pregatirile pentru lansarea videoclipului. Au petrecut cativa ani buni doar vorbind despre ceea ce vor sa faca. Dupa lansare, a fost mai mult decat surprins sa constate ca piesa a prins atat de bine si ca inca mai are publicul ei.

Casa Rhino Records, din dorinta de a omagia aceasta piesa, a lansat o serie intreaga de obiecte de colectie, chiar si o caseta VHS cu celebrul clip, un afis semnat de catre cei trei norvegieni membri ai trupei. In plus, saptamana trecuta, cei de la A-ha au lansat un turneu in Australia. A-ha reprezinta o trupa norvegiana compusa din fondatorul trupei Paul Waaktaar (chitara), Mags Furugolmen (claviaturi, chitara) si Morten Harket (voce). Trupa a reusit sa se faca cunoscuta pe la mijlocul anilor ’80.

Distribuie prietenilor tai aceste informatii:

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cultura
Cautari populare
Arhiva stiri