reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Videoclipul relansat de trupa A-ha, Take on me a ajuns la 1 miliard de vizualizari pe YouTube | 6pm.ro

Videoclipul relansat de trupa A-ha, Take on me a ajuns la 1 miliard de vizualizari pe YouTube

Publicat in February 27, 2020   ·   Fara comentarii

Trupa A-ha a relansat videoclipul melodiei Take on Me in varianta 4K in 2010 si a ajuns la 1 miliard de vizualizari pe YouTube conform Smart Radio.

Take on Me

Piesa lansata de trupa A-ha in anul 1984, Take On Me, reprezinta una din rarele productii din acea vreme care au fost insotite si de videoclipuri de succes. Aceasta productie video sta alaturi pe o lista cu alte nume sonore precum Guns N’Roses, November Rain si Bohemian Rapsody, hitul celor de la Queen.

Videoclipul melodiei a fost regizat de catre Steve Barron si a fost una din cele mai gustate productii pentru publicul primilor ani ai televiziunii MTV.

Unul din cei trei membri ai trupei, Mags Furuholmen a povestit cum au decurs pregatirile pentru lansarea videoclipului. Au petrecut cativa ani buni doar vorbind despre ceea ce vor sa faca. Dupa lansare, a fost mai mult decat surprins sa constate ca piesa a prins atat de bine si ca inca mai are publicul ei.

Casa Rhino Records, din dorinta de a omagia aceasta piesa, a lansat o serie intreaga de obiecte de colectie, chiar si o caseta VHS cu celebrul clip, un afis semnat de catre cei trei norvegieni membri ai trupei. In plus, saptamana trecuta, cei de la A-ha au lansat un turneu in Australia. A-ha reprezinta o trupa norvegiana compusa din fondatorul trupei Paul Waaktaar (chitara), Mags Furugolmen (claviaturi, chitara) si Morten Harket (voce). Trupa a reusit sa se faca cunoscuta pe la mijlocul anilor ’80.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri