Victor Ponta isi mareste echipa

Publicat in December 11, 2012   ·   Fara comentarii

Conform Mediafax, echipa premierului Victor Ponta va fi imbogatita cu o persoana care aduce un suflu nou in modalitatea de selectare a talentelor romanesti si ocupare a posturilor vacante din institutiile statului.

Victor Ponta si Cristian Botan

Ponta si Botan

Premierul a cooptat in echipa sa pe Cristian Botan, un tanar de numai 25 ani, care a trecut de la vorbe la fapte incercand sa contribuie la mersul inainte al tarii noastre printr-o initiativa inedita si foarte bine gandita.

Tanarul doctorand a lansat in prima faza un site de recrutare “publicjob.ro”, pentru posturile publice vacante din institutiile statului, site care inca de la lansare a impus transparenta in domeniu.

De asemenea, tanarul a adresat o scrisoare deschisa premierului in care ii cerea transparenta a activitatilor guvernamentale, de altfel aceasta fiind una din promisiunile facute de actualul guvern la investire. Reactia premierului a fost promta la primirea acestei cereri si, dupa declaratiile d-nealui, doreste sa isi aduca contributia la efortul personal al lui Cristian Botan cooptandu-l pe acesta in echipa guvernamentala pentru dezvoltarea acestei idei.


In prima faza, site-ul publicjob.ro va fi preluat ca pagina oficiala de anunturi legate de posturile publice, iar ulterior se va dezvolta si zona legislativa legata de acest subiect, Cristian Botan urmand sa faca parte din echipa care va dezvolta acest proiect.

Numirea lui Cristian Botan a fost facuta de premier in mediul online, in principal pentru ca tinerilor din acest mediu i se adreseaza noul proiect. Premierul are convingerea ca impreuna vor putea face un pas important inainte in schimbarile de care are nevoie Romania.

Despre aducerea lui Botan in echipa lui Ponta au mai scris si cei de la antena3

Distribuie prietenilor tai aceste informatii:

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Politica
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro