Victor Ponta a fost desemnat prin ministru

Publicat in December 22, 2012   ·   Fara comentarii

Vineri, 14 Decembrie, Presedintele Traian Basescu a trimis invitatii catre toti liderii de partide care vor intra in noul Parlament in urma votului din 9 Decembrie, pentru a fi prezenti la consultari pentru desemnarea Primului Ministru in 17 Decembrie.

victor ponta

Prim Ministru

Ca urmare, Luni 17 Decembrie ora 10, la Palatul Cotroceni, consultarile au avut loc intre Presedintele Romanei Traian Basescu si reprezentantii partidelor (cate 5 din fiecare partid, conform Mediafax) care au raspuns invitatiei Presedintelui.

Consultarile au durat aproximativ 30 minute, dupa care Presedintele a semnat Decretul prin care se desemneaza candidatul la functia de Prim Ministru.

In urma discutiilor a fost desemnat pentru aceasta functie D-nul Victor Ponta, fiind de altfel singura propunere din partea partidelor si a minoritatilor nationale, asa cum reiese din comunicatul Presedentiei.


Propunerea a venit din partea UNPR, PNL, PSD, PC si a minoritatilor nationale. UDMR, Forta Civica, PDL si PP-DD nu au facut propuneri pentru aceasta functie, conform surselor citate de Agerpres.

Despre desemnarea lui Victor Ponta in functia de prim ministru au mai scris si cei de la dailybusiness.ro

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro