reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Verde la inscrierile pentru cumpararea domeniilor .blog | 6pm.ro

Verde la inscrierile pentru cumpararea domeniilor .blog

Publicat in October 24, 2016   ·   Fara comentarii

Pe parcursul anilor internetul s-a bazat doar pe domenii internationale precum .com, .net, .org, dar si pe cele regionale cum ar fi .ro, .co, .uk, .it si multe altele. Totusi in ultimii ani au fost deblocate mai multe domenii, iar anul acesta va fi eliberata si extensia .blog. Pentru cei care vor sa isi aleaga numele dorit procesul de inscriere a inceput deja.

domenii-blog

Domenii

Administratorul domeniilor .blog va fi automat compania Automattic. Aceasta se afla in spatele WordPress.com. Automattic ofera o modalitate de inscriere pentru achizitionarea primelor domenii. Atat companiile, cat si persoanele care detin drepturi asupra unor anumite nume au avut ocazia sa rezerve propriile domenii .blog. Astfel se vor evita situatiile in care aceste nume sunt deja inregistrate de alte persoane, care pentru a le ceda pot cere o suma mai mare de bani.

Automattic ofera o solutie si pentru utilizatorii de rand si lanseaza site-ul get.blog, unde orice doritor isi poate inregistra numele pe care doreste sa il achizitioneze.

Taxa pe care utilizatorii trebuie sa o achite pentru a isi inregistra domeniul este de 250 de dolari. Din aceasta taxa 30 de dolari revin costului de inscriere, iar 220 de dolari este taxa care asigura accesul inaintea altor utilizatori la domeniul .blog. In cazul in care mai multe persoane doresc sa achizitioneze acelasi nume, Automattic va organiza o licitatie, iar castigatorul va pastra domeniul.

Persoanele care vor pierde licitatia vor primi inapoi cei 250 de dolari.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri