reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Vedetele de la Hollywood si credintele lor religioase | 6pm.ro

Vedetele de la Hollywood si credintele lor religioase

Publicat in December 30, 2021   ·   Fara comentarii

In marea lor majoritate, vedetele de la Hollywood nu au nicio problema atunci cand vine vorba despre credinta lor, unele dintre ele fiind de altfel, influentate de numeroase persoane din jurul lor.

 

vedete Hollywood

Demi Lovato. Aceasta a declarat ca nu considera ca face parte dintr-o credinta anume, dar, ca intretine propria sa relatie personala cu Dumnezeul sau.

Tom Cruise. Actorul este un adevarat ambasador al Scientologiei si practica si el acest cult. Dupa divortul sau insa cu Katie Holmes, unele persoane cred ca s-a indepartat de acesta.

Angelina Jolie. Actrita a declarat ca nu crede intr-o religie particulara, dar ca ea crede ca exista o entitate superioara.

Madonna. Regina pop nu practica nicio religie in special, dar dupa cum aceasta a declarat, crede ca orice persoana credincioasa este o persoana buna. Dar, a studiat intens si a si practicat Kabbala.

Orlando Bloom. Acesta crede in filozofia si practica buddista la care face referire in numeroase interviuri pe care le-a acordat.

Mark Wahlberg. Actorul este catolic si a declarat ca religia este cel mai important aspect al vietii sale.

Selena Gomez. Cantareata a declarat in interviuri ca nu crede in religii, ci mai degraba in spiritualitate.

Uma Thurman. Tatal actritei este un profesor de budism si actrita a declarat ca aceasta nu se considera budista, dar ca respecta si ca tine cont de invatamintele acestei religii.

Nicole Kidman. Nicole Kidman a crescut intr-un camin catolic si chiar daca este legata de Scientologie, inca mai crede in Dumnezeu.

Kate Hudson. Chiar daca a crescut intr-o familie de evrei, actrita se considera jewbu, un amestec de evreu si de budist.

Richard Gere. Este fara doar si poate cel mai celebru budist de la Hollywood. Evoca de fiecare data iubirea sa pentru aceasta religie si urmeaza mereu invatamintele sale.

Sursa:

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri