reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Vanzari record pentru Dacia in 2015 | 6pm.ro

Vanzari record pentru Dacia in 2015

Publicat in March 1, 2016   ·   Fara comentarii

Volumul vanzarilor Dacia in anul 2015 a atins 550.920 de unitati, o crestere cu  7,7% mai mare in comparatie cu anul 2014. Cresterea a fost generata de performanta ireprosabila a marcilor Sandero, Duster si Logan. Cu un numar de peste 36.000 de vehicule comercializate, marca Dacia isi consolideaza pozitia in top pe piata din Romania.

dacia

masini romanesti

Secretul succesului  Dacia este faptul ca reuseste sa tina pas cu schimbarile de pe piata. Astfel se adapteaza cu usurinta prin oferte atractive si modele noi de autoturisme care raspund cerintelor persoanelor fizice, dar si companiilor si clasei business pentru a acoperi cele mai importante segmente ale pietei auto din tara.

Dacia si-a asigurat pozitia de lider in segmentul sau de activitate prin serii limitate de autoturisme, versiuni noi si echipamente de ultima generatie.

In anul 2015 varianta Logan berlina ramane in topul vanazarilor inregistrate, cu un numar de 16.100 de unitati si un procent de aproximativ 43% din numarul total de unitati comercializate.

Duster vine din urma cu un numar de 7.270 de unitati vandute, prezentand si o editie limitata a acestei variante denumita Duster Connected by Orange.

Sandero se plaseaza pe locul al treilea in topul vanzarilor Dacia cu 5 600 de unitati, iar modelele Lodgy si Dokker au inregistrat o crestere substantiala in domeniul vanzarilor in anul 2015.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri