reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Utilizatorii Facebook vor fi obligati sa-si foloseasca numele reale | 6pm.ro

Utilizatorii Facebook vor fi obligati sa-si foloseasca numele reale

Publicat in March 5, 2013   ·   Fara comentarii

Conform lemonde.fr, in razboiul declansat contra Facebook de catre Autoritatea de protectie a vietii private din landul Schleswig-Holstein, aceasta nu a avut castig de cauza, Tribunalul administrativ al landului Schleswig-Holstein a decis ca Facebook poate cere utilizatorilor sai sa foloseasca nume reale si nu pseudonime.

utilizatori facebook

reguli utilizatori

Tribunalul a hoatarat ca nu se poate aplica legislatia germana contra companiei Facebook, al carei sediu pentru Europa este in Irlanda, o tara cu alte legi decat cele germane in ceea ce priveste viata privata si libertatea de exprimare.

Acesta nu este primul proces intentat Facebook-ului in Germania, autoritatile din mai multe landuri germane intentand astfel de procese vizand in special tehnologiile folosite de aceasta retea de socializare, in special tehnologia de recunoastere faciala.

Facebook poate fi actionat intr-un proces si de Yahoo (conform Financial Times) pentru incalcarea drepturilor de proprietate intelectuala.


Despre noile reguli prin care Facebook va cere utilizatorilor de a-si folosi numele reale su mai vorbit si cei de la yoda.ro

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri