Upgrade Yahoo Messenger. Vezi ce se schimba!

Publicat in December 12, 2012   ·   Fara comentarii

Cunoscutul Yahoo Messenger va avea un alt mod de utilizare incapand cu 14 Decembrie si vestile nu sunt dintre cele mai bune.

yahoo messenger

yahoo messenger

Pe blogul Yahoo Mesenger a fost postat anuntul care aduce la cunostinta utilizatorile schimbarile proconizate cu motivatia ca se doreste ca aplicatia sa fie una amuzanta in mod special, conform declaratiilor companiei.

Se va renunta la cateva din functiile de baza care, in opinia companiei “nu adaugau prea multa valoare”, astfel de la data anuntata (14 Decembrie) se va renunta la functii cum ar fi:

  • Chat-room-urile publice care vor fi inchise;
  • Pinbox-ul nu va mai fi disponibil, iar cei care au instalata aceasta functie vor trebui sa o dezinstaleze;
  • Se renunta la conexiunea cu Microsoft Windows Live Messenger,acest lucru va fi vizibil prin culoarea gri a contactelor din Windows Live Messenger, iar mesajele transmise nu vor mai ajunge la destinatarii lor.

Mai este o functie care nu va mai fi activa pe Yahoo Messenger, insa incepand cu 30 ianuarie 2013, cand se va renunta si la Voice Phone In and Phone Out.

Despre modificarile aduse la Yahoo Messenger au mai scris si cei de la yoda.ro

Distribuie prietenilor tai aceste informatii:

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Media
Cautari populare
Arhiva stiri