reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Unorthodox – un mini-serial despre o femeie aflata in cautarea libertatii | 6pm.ro

Unorthodox – un mini-serial despre o femeie aflata in cautarea libertatii

Publicat in April 25, 2020   ·   Fara comentarii

Disponibil pe Netflix, acest mini-serial alcatuit din patru episoade spune povestea adevarata a lui Deborah Feldman, care a decis sa fuga din comunitatea de evrei din care facea parte, extrem de riguroasa din Brooklyn, din dorinta de a avea o viata mai buna.

serial Unorthodox

Inca de la postarea online, 26 martie, Unorthodox face parte din cele mai urmarite seriale pe Netflix.

Serialul spune povestea lui Esther Saphiro, o tanara femeie in varsta de 19 ani care decide sa fuga din comunitatea evreiasca, ultra-ortodoxa in care si-a petrecut intreaga viata, la Wiliamsburg, unul din leaganele post al Doilea Razboi Mondial la Berlin. Un subiect deja abordat de Netflix in documentarul sau original One of Us (2017).

Cele patru episoade ale serialului reprezinta un melanj din tercutul sau recent in sanul comunitatii si sosirea sa la Berlin, unde intalneste un grup de tineri muzicieni cu care se imprieteneste rapid. Aceasta viata continua, in timp ce sotul sau si unul din verisorii sai pleaca sa o caute, ceea ce confera dramatism situatiei si ne tine pe noi telespectatorii cu sufletul la gura. Esther este jucata de actrita Shira Haas, o actrita originara din Israel in varsta de 24 ani care vine cu o interpretare vibranta.

Povestea sa este inspirata din cea a lui Deborah Feldman, povestita in romanul Unorthodox : the scandalous rejection of my Hassidic roots (2012), care a incercat sa ne deschida ochii cu privire la practicile comunitatii hasidice in Statele Unite ale Americii.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri