reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Ultimul targ imobiliar al anului incepe | 6pm.ro

Ultimul targ imobiliar al anului incepe

Publicat in November 18, 2019   ·   Fara comentarii

Salonul imobiliar Bucuresti incepe pe data de 22 noiembrie si aduna cea mai mare oferta rezidentiala intalnita pana acum – peste 10 000 de apartamente.

targ imobiliar

Cand si unde se va desfasura acest eveniment ?

Cel mai mare targ de profil, Salonul Imobiliar Bucuresti, ia startul pe data de 22 noiembrie la Palatul Parlamentului reunind o oferta rezidentiala completa – lansari noi, proiecte cu termenul de finalizare 2019, locuinte accesibile la un pret de 33.500 de euro si penthouse-uri la un pret de peste 1 milion de euro.

Drept urmare, Salonul imobiliar Bucuresti ofera produse pentru toate gusturile si buzunarele oferind peste 10.000 de apartamente.

Spre exemplu, Anchor Group lanseaza in cadrul SIB doua proiecte rezidentiale- unul in zona Piata Alba Iulia, pe calea Dudesti 186 si un al doilea in zona Drumul Taberei, in apropiere de Auchan si Parcul Moghioros, pe bulevardul 1 Mai.

Salonul Imobiliar Bucuresti este recunoscut pentru paleta larga de oferte disponibile in cadrul evenimentului. Sud Rezidential vine la targ cu cele mai accesibile apartamente din Bucuresti, pretul unei garsoniere incepand de la 33.500 de euro. In plus, compania ofera locuinte si rate in direct de la dezvoltator. In ceea ce priveste segmentele de lux si premium, dezvoltatorul HAGAG aduce la SIB proiecte tip boutique precum H Victoriei 139 in zona ultra centrala, pe Calea Victoriei sau H Eliade 9 din prestigiosul cartier  Primaverii.

Ajuns la ce-a a saptea editie, Salonul Imobiliar Bucuresti a devenit cel mai mare targ de profil. Face parte din portofoliul K Group, un consortiu de companii active in domeniul organizarii de evenimente, cu o cifra de afaceri anuala cumulata pe grup de 2,5 milioane EUR.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri