reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Turismul post Covid-19 va fi virtual? | 6pm.ro

Turismul post Covid-19 va fi virtual?

Publicat in January 18, 2021   ·   Fara comentarii

Din cauza restrictiilor existente in diferite tari ale lumii afectate de Covid-19, vizita virtuala s-a generalizat rapid. In primavara anului 2020, muzeul Luvru a atras numai putin de 10 milioane de vizitatori online (gratuit) in doua luni, spre deosebire de 14 milioane de vizite fizice (platite si gratuite) pe toata durata anului 2019. O noua tendinta sau pur si simplu ceva temporar?

 

turism virtual

Pandemia pe care o traversam a afectat profund economia mondiala, sectorul turismului a suferit enorm din cauza restrictiilor de deplasare si din cauza anularii zborurilor o perioada destul de lunga de timp. Insa, site-urile de turism au dat dovada de ingeniozitate. Realitatea virtuala este un bun exemplu in acest sens.

Pana la aparitia acestei pandemii mondiale, folosirea vizitei virtuale era inca un obiect de studiu si era inca in testare de site-urile de turism sau de agentiile de turism. Aceasta tehnologie era folosita exclusiv pentru promovarea site-ului fizic. Insa, odata cu notiunile de carantina si izolare si-a facut aparitia si notiunea de vizita virtuala. In primavara anului 2020, muzeul Luvru a atras numai putin de 10 milioane de vizitatori online.

O noua forma de turism?
Cererea exista, de unde si posibilitatea de a crea o noua forma de vizita (si de bilete) pentru a putea permite site-ului sa supravietuiasca din punct de vedere financiar. Aceste vizite virtuale adoptate de nevoie in perioada de izolare deschid calea unui nou tip de servicii culturale si numai putin de 20 de muzee din intreaga lume s-au lansat in aceasta aventura a vizitei online.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri