reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Tucanul, vedeta verii in materie de decoratiuni | 6pm.ro

Tucanul, vedeta verii in materie de decoratiuni

Publicat in June 9, 2019   ·   Fara comentarii

Fiecare sezon estival are animalul sau de predilectie. Dupa flamingo roz de anul trecut este vremea tucanului sa beneficieze de un loc privilegiat in interioarele noastre in aceasta vara. Cu ciocul sau proemiment si culorile vii, tucanul ne ofera o calatorie exceptionala si exotica si ne pune in valoare interiorul.

O pasare exotica prin excelenta

deco tucan

Tucan este numele folosit pentru a defini pasarile din familia Ramphastidelor. Se regasesc in special in America de Sud si America Centrala. Cunoscut sub peste 40 de specii diferite, tucanul se caracterizeaza prin ciocul sau supradimensionat si colorat, prin penele sale regale si maiestuoase si prin ochii sai blanzi, de un albastru azur. Ce ai zice daca l-ai invita in casa ta prin intermediul unor motive pentru a insufla un vant de exotism? Asta deoarece, in aceasta vara, mai mult ca niciodata, tucanul se va observa mai ales in interioarele noastre.

Ai inteles, tucanul este pasarea ideala pentru a conferi putina culoare interiorului tau. Este aliatul ideal interioarelor in stil jungle, exotic sau tropical. Il regasim in special pe textile, sub forma de statui mici sau sub forma de tapet. Pentru a se integra cat mai bine in interiorul tau tucanul trebuie sa beneficieze de elementele din mediul sau natural. Drept urmare, materiale naturale precum lemnul, bambusul sau fibrele vegetale si o multime de plante nu trebuie sa lipseasca din decor. Cel mai bine se potriveste cu nuantele de verde. Daca nu esti fanul decoratiunilor colorate atunci mizeaza pe un tucan intr-o culoare neutra. O statuie sau un imprimeu cu un tucan alb/negru va face diferenta si va veni cu o nota eleganta in interiorul tau.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri