reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Trupul lui Salvador Dali va fi deshumat | 6pm.ro

Trupul lui Salvador Dali va fi deshumat

Publicat in July 1, 2017   ·   Fara comentarii

Un judecator din Madrid este cel care a luat aceasta decizie, suprinzatoare de altfel pentru un numar mare de oameni cu scopul de a se preleva probe ADN, necesare in cadrul unui proces de stabilire al paternitatii.

Salvador Dali

O femeie din Spania pretinde ca este fiica celebrului pictor Salvador Dali, la mai bine de 28 de ani de la moartea acestuia. Pe numele sau Maria Pilar Abel Martinez si in varsta de 61 de ani, pretinsa fiica a lui Dali sustine ca mama sa si celebrul artist s-ar fi intalnit in anul 1950 cand aceasta lucra la o familie care avea obiceiul sa isi petreaca vara la Cadaques, in apropiere de Portlligat, locul in care se afla si in ziua de azi casa lui Dali care a fost transformata ulterior in muzeu. Mama Mariei a demisionat in anul 1995 cand s-a casatorit cu un alt barbat.

Maria si Dali ar fi avut parte de o relatie de iubire clandestina deoarece la acea vreme artistul era deja casatorit cu Gala, cea alaturi de care a stat toate viata insa cu care nu a avut niciun copil.

Maria ar fi recurs la aceasta cerere deoarece mama sa Antonia ii spunea in mod repetat ca este fiica lui Dali. Aceasta a mai facut un test ADN la Madrid, in 2007, folosindu-se de bucati din pielea si parul lui Dali insa rezultatele nu au fost concludente. Acest proces a fost intentat administratiei financiare si publice spaniole dar si Fundatiei Dali.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri