reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Trenurile Zapezii – reduceri atractive la bilete | 6pm.ro

Trenurile Zapezii – reduceri atractive la bilete

Publicat in January 3, 2017   ·   Fara comentarii

 

Calatoria cu trenul este una din activitatile favorite ale multor persoane, indiferent de varsta, in special in sezonul rece cand traficul este aglomerat, conditiile meteo aspre iar riscurile de producere a unor evenimente rutiere nedorite sunt crescute. In ciuda neajunsurilor cu care CFR continua sa se confrunte, calatoria cu trenul poate fi una placuta si odihnitoare chiar daca confortul nu este unul de cinci stele. In cazul in care ai decis sa faci o calatorie folosind oferta CFR Calatori trebuie sa stii ca se acorda reduceri tarifare atractive la Trenurile Zapezii 2017 care vor avea ca destinatie/plecare in perioada 1 ianuarie – 28 februarie statiunile de pe Valea Prahovei, Vatra Dornei sau Piatra Neamt.

trenuri

trenurile zapezii

Fa economii substantiale cumparand bilete din timp. Un procent destul de mare de reducere se acorda biletelor cumparate prin anticipatie. Cu alte cuvinte, pentru un bilet cumparat cu 6, pana la 10 zile inainte de ziua calatoriei reducerea este de pana la 10%. Se acorda o reducere de 20% pentru biletele achizitionate cu 11-20 zile inainte de ziua calatoriei si o reducere de 25%  pentru biletele cumparate cu 21-30 de zile inainte. De asemenea, copiii cu cu varsta de pana la 10 ani beneficiaza de o reducere de 50% la ambele clase de calatorie. Grupurile beneficiaza de asemenea de reducere ( 2 persoane – 10%, 3 persoane  – 15%, 4 persoane – 20% si 25% reducere pentru grupurile formate din 5 persoane).

Se mai adauga la pretul biletului celor care vor sa calatoreasca la cuseta suma de 34 Ron. Mai multe informatii despre tarife si reduceri aici.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri