reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Traseul in 5 pasi pentru o calatorie cu autocarul pana in Germania | 6pm.ro

Traseul in 5 pasi pentru o calatorie cu autocarul pana in Germania

Publicat in March 4, 2017   ·   1 comentariu

Indiferent de statutul social, calatoria in afara tarii a devenit un obiectiv usor de realizat de catre oricine isi doreste. Pentru cei care au un buget limitat, voiajul in Europa este un vis care poate fi indeplinit. Sunt multe tari frumoase care pot fi vizitate intr-o calatorie in Europa. Pentru ca preturile sa fie tinute sub control, transportul cu autocarul este alegerea ideala.

Autocarul, o deplasare inteligenta pana in Germania

autocar germania

autocar Germania

Germania este una dintre destinatiile preferate de catre cei care opteaza pentru o calatorie cu un autocar Romania Germania. Sunt aproape 2 zile de calatorie pana in orice oras din Germania.
Pentru ca totul sa decurga bine euro-trans.ro pune la dispozitie o lista cu cei 5 pasi care trebuie urmati de catre cei ce se pregatesc sa plece in calatorie in Germania, cu autocarul:

1. Perioada anului in care este aleasa deplasarea. In functie de acest aspect calatorii pot avea experiente placute sau mai putin placute. Daca este aleasa perioada de varf (sfarsit de iunie – august), turistii au parte de preturile cele mai mari din sezon, iar aglomeratia din locurile vizitate si aglomeratia de pe traseu ii va obosi si nu vor putea sa se bucure de voiaj. In perioada de extrasezon (aprilie – iunie si septembrie – noiembrie) vremea este in general frumoasa, iar calatoria este mult mai placuta. Preturile sunt acceptabile, atat in Germania, cat si pentru drum si nu este foarte aglomerat.

2. Stabilirea bugetului pentru aceasta calatorie in Germania. Suma alocata pentru a fi cheltuita in Germania trebuie sa fie diferita de cea rezervata pentru drum.

3. Trebuie stabilita perioada calatoriei, pentru a sti cate zile va dura deplasarea. Cazarea si biletele de autocar Romania Germania trebuie cumparate din timp. Firma de transport persoane care pune la dispozitie autocarul pentru calatoria spre Germania, trebuie aleasa cu grija, studiind mai intai toate facilitatile pe care le ofera. Astfel durata calatoriei, de 48 de ore, va fi o placere. Daca aceasta calatorie cuprinde si o data anume in care exista vreun festival in Germania sau se participa la un eveniment important cu data fixa, stabilita, atunci, trebuie pregatita din timp perioada pe parcursul careia se va calatori.

4. Stabilirea itinerariului pentru intreaga calatorie va ajuta turistul sa-si petreaca cat mai eficient timpul in aceasta deplasare si sa-si pregateasca bagajul adecvat. Inclusiv in timpul celor doua zile de calatorie cu autocarul, trebuie sa isi stabileasca activitatile pe care doreste sa le faca, conform opririlor existente in itinerariul firmei de transport persoane. Asa vor putea sa aloce banii din bugetul separat al calatoriei si anume, suma rezervata pentru drum. Acesta suma trebuie sa contina o parte lei, o parte euro, in bancnote mici, pentru a fi cheltuiti mai usor pe teritoriul Romaniei si apoi pe parcursul traseului.

5. Documentele pentru calatorie trebuie pregatite cu grija si purtate in bagajul de mana. Buletinul sau pasaportul trebuie sa nu fie expirate sau sa nu expire pe perioada calatoriei.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
  1. Valentina says:

    Eu de fiecare data cand aleg sa calatoresc in Germania aleg autocarul deoarece este mult mai comod pentru mine si plus ca biletul este foarte ieftin.

Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri