reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Toyota cheama la verificare peste 7 milioane de masini | 6pm.ro

Toyota cheama la verificare peste 7 milioane de masini

Publicat in October 10, 2012   ·   Fara comentarii

Asa cum spune proverbul romanesc “buturuga mica rastoarna carul mare“, asa se intampla si aici, cand un comutator banal ce actioneaza geamul soferului pune in miscare toata firma Toyota.

toyota

plangeri Toyota

Aceast incident a inceput in luna Februarie, cand NHTSA (National Highway Traffic Safety Administration) a deschis o ancheta in urma a 32 de plangeri in care se reclamau supraincalziri, fum sau chiar mici incendii provocate de comutatorul care actioneaza geamul masinii.

Cei de la Toyota au asociat aceste incidente cu folosirea diferitilor agenti de curatare care ar putea intra in comutator si din acest motiv comutatorul poate fi deteriorat.

Dupa ce plangerile au continuat sa apara la NHTSA, acestia au reluat ancheta asupra banalului comutator, fapt care a dus la concluzia ca vaselina folosita la fabricarea comutatorului, impreuna cu gradul de uzura, duc la formarea unei substante vascoase care poate provoca supraincalzirea lui.

In urma acestui fapt, Toyota a anuntat in dimineata zilei de 10 Octombrie ca va rechema aproximativ 7.4 milioane de automobile si camioane din intreaga lume (2.5 milione doar in SUA) pentru a inlocui comutatorul problema.

Masinile care vor fi verificate sunt de 12 tipuri, au fost produse intre 2007 si 2009 si se asteapta ca proprietarii acestor vehicole sa primeasca instiintarea pentru verificare, incepand cu sfarsitul acestei luni.

Stirea a fost anuntata in premiera de cei de la yahoo.com

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri