reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Toyota – cea mai profitabila companie auto din 2012 | 6pm.ro

Toyota – cea mai profitabila companie auto din 2012

Publicat in January 3, 2013   ·   Fara comentarii

In topul celor mai profitabile companii producatoare de autoturisme, Toyota Motors Corporation detine suprematia cu un total de 7,4 milioane de masini comercializate la nivel mondial in primele trei trimestre ale acestui an, fiind urmati de General Motors cu 6,95 milioane masini vandute si Volkswagen care au vandut 6,9 milioane.

toyota

producator auto

Analistii din industrie afirma ca nu se va tine cont de vanzarile realizate in China de catre Toyota si General Motors, pentru a se respecta cifrele corecte.

Vanzarile Toyota au crescut in Japonia si America, iar pe pietele europene scaderea vanzarilor a fost drastica. In Japonia piata auto a urcat cu 31% in perioada ianuarie-noiembrie cu ajutorul bonusurilor oferite de stat.

General Motors nu a ratat acesta ocazie, in acest timp Wolkswagen a marit livrarile catre China cu 20% in cele 11 luni ale acestui an.

Dupa colapsul din 2009, atentia producatorilor de autoturisme se indreapta pentru al treilea an consecutiv spre SUA, unde cresterea pietei auto este foarte puternica.


Despre Toyota si suprematia lor in industria auto au mai scris si cei de la auto.ro

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri