reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Tot ce trebuie sa cunosti despre un azil de batrani – inainte de a face o alegere in aceasta directie | 6pm.ro

Tot ce trebuie sa cunosti despre un azil de batrani – inainte de a face o alegere in aceasta directie

Publicat in June 6, 2022   ·   Fara comentarii

Alegerea unui azil de batrani nu este intotdeauna usoara. Important este sa tii cont de faptul ca persoana draga va beneficia de o ingrijire corespunzatoare. Pentru a gasi cea mai buna varianta, este indicat sa ai in vedere cativa factori.

Descopera din randurile de mai jos tot ce este necesar sa cunosti despre alegerea unui astfel de centru.

Azil de batrani

Pe piata ai la dispozitie numeroase variante de centre de ingrijire pentru seniori, insa trebuie sa te asiguri ca alegi doar ce este potrivit pentru persoana draga tie. Seniorul trebuie sa se simta cat mai confortabil intr-un azil, sa poata urma tratamentul cu medicamente asa cum i-a recomandat medicul specialist si sa fie cat mai bine ingrijit. Mai mult, deoarece va locui in acest loc este necesar sa aiba parte de socializare si ocuparea timpului liber intr-un mod creativ.

Verifica serviciile oferite

Stabileste o intalnire cu reprezentantii caminului de batrani inainte de a semna un contract. Mergi la fata locului si verifica cum arata acesta. Important este sa tii cont de cat timp petreci in trafic pana ajungi la centru, mai ales daca este necesar sa ajungi in regim de urgenta. Nu uita sa verifici serviciile incluse. De exemplu, daca persoana draga este diagnosticata cu o afectiune de tipul Alzheimer, in mod sigur are nevoie de o ingrijire corespunzatoare. Intreaba daca in locatie exista pe langa personalul standard si medici care pot oferi ajutor in cele mai grave situatii. Alege sa faci un tur al caminului pentru o observa cum sunt camerele si daca dispun de bai individuale sau la comun. Bine este sa stii ca, pentru o camera de tip single pretul poate sa fie mai crescut in comparatie cu o camera unde sunt cazati doi rezidenti.

Verifica starea emotionala a seniorului

Discuta deschis cu seniorul despre stabilirea intr-un camin de batrani. Povesteste-i cum arata si explica-i toate beneficiile de care va avea parte. In primul rand nu va mai trebui sa stea cu grija curateniei sau a gatitului. Acolo exista personal specializat care va face toate acestea in locul lui. Mai mult, isi va primi tratamentul la timp, deoarece asistentele ii vor aduce medicamentele conform recomandarii medicului. Va putea socializa cu alti seniori si va avea timp de hobby-urile sale. Personalul ii va antrena in activitati recreative, ceea ce il va face sa se simta mult mai bine. Il vei putea vizita si cu ajutorul telefonului te va contacta ori de cate ori doreste.

Verifica preturile

Asa cum bine stii, pentru a beneficia de servicii de calitate este necesar sa achiti un cost mai mare. Insa, persoana draga tie se va putea bucura de confort si va fi in siguranta. Verifica centrele existente si analizeaza dupa raportul calitate – pret. Alege intotdeauna un azil cu review-uri bune si pentru care nu exista informari de judecata.

 

Personalul azilului

Pentru senior, caminul de batrani va deveni acasa. Asigura-te ca personalul din aceasta institutie este unul bine pregatit si specializat. Mai mult, discuta cu ei cand mergi la vizita pentru a observa daca sunt persoane calme, echilibrate, empatice si cu simt de raspundere. Incurajeaza persoana apropiata tie sa-ti transmita daca apar neintelegeri si cum este tratat zilnic de intreg personalul.

Daca esti in cautarea unui camin batrani preturi bune, care ofera servicii de calitate, atunci acceseaza site-ul batranetifericite.ro. Vei descoperi o echipa specializata care vine in ajutorul tau si a persoanei dragi tie cu cele mai potrivite solutii. Ofera-i seniorului posibilitatea de a-si petrece varsta a treia intr-un mod linistit si echilibrat!

Date de contact:

E-mail: contact@batranetifericite.ro

Telefon: 0722 624 264

 

 

 

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri