reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Tips&tricks: de ce este deratizarea necesara in scarile de bloc? | 6pm.ro

Tips&tricks: de ce este deratizarea necesara in scarile de bloc?

Publicat in February 8, 2021   ·   Fara comentarii

Procesul de deratizare Valcea trebuie realizat in mod constant in scarile de bloc, astfel incat rozatoarele si alte vietati nedorite sa fie indepartate cat mai usor din spatiile comune imobilelor.

Este vorba despre o actiune de care locatarii trebuie sa se ocupe impreuna: ei trebuie sa suporte costurile deratizarii, iar administratorul de bloc este cel responsabil de contractarea serviciilor de calitate. Inainte de a demara, insa proceduri in acest sens, oamenii trebuie sa stie cel putin cateva detalii despre ce inseamna deratizarea si de ce este importanta mai ales la bloc!

Stabilirea gradului de infestare, inainte de procesul efectiv de deratizare Valcea

Un prim pas, ce trebuie realizat pentru ca specialistii sa se ocupe cat mai eficient de deratizarea in scarile de bloc este referitor la stabilirea gradului de infestare. De exemplu, daca daunatorii isi fac aparitia doar foarte rar si tranziteaza numai zonele comune din scara de bloc, inseamna ca gradul de infestare este unul redus. In schimb, atunci cand daunatorii colonizeaza o arie mai mare, gradul de infestare sporeste, asa ca trebuie luate actiuni in acest sens cat mai repede.

Cat de usor se inmultesc rozatoarele?

Soarecii sunt rozatoarele care apar cel mai des in scarile de bloc, mai ales atunci cand au la dispozitie hrana cu care se pot alimenta. Acestia se inmultesc extrem de repede, pentru ca o femela poate da nastere la 4 – 10 pui deodata. Luand in considerare ca rozatoarele se imperecheaza tot anul, ritmul de crestere al infestarii este unul extrem de alert. Este vorba despre o problema ce trebuie rezolvata cat mai repede, pentru ca oamenii sa poata avea in continuare un stil de viata decent.

Tipuri de deratizare

In functie de solutiile pe care expertii in deratizare le folosesc, exista 2 metode in care procesul poate fi realizat:

  • cu solutii chimice – din aceasta categorie fac parte otravurile tip spuma, blocurile cerate de otrava, dar si statiile de inticare ori otravurile sub forma de pasta. Ramane la alegerea echipelor de deratizare sa se orienteze catre varianta potrivita, in functie de gradul de infestare;
  • cu solutii non-chimice – presupun montarea unor capcane mecanice sau a unor benzi adezive ori aparate cu ultrasunete in casa scarii si pe scara blocului, important de mentionat fiind, insa faptul ca solutiile non-chimice nu ofera rezultate la fel de repede precum produsele din prima categorie.

De cate ori pe an se recomanda procedura de deratizare?

In ceea ce priveste frecventa cu care deratizarea trebuie facuta, nu exista un raspuns clar. Indicat este, insa ca oamenii sa fie atenti la mediul inconjurator si sa ceara ajutorul unei echipe specializate inca  de prima data cand observa un soarec in scara de bloc sau cand vad semne ca daunatorii si-au facut aparitia.

Care sunt avantajele deratizarii?

Lista de beneficii de care locatarii se bucura atunci cand apeleaza la Agromad Pest, in vederea deratizarii este una destul de generoasa:

  • rozatoarele si ceilalti daunatori sunt eliminati intr-un timp foarte scurt;
  • nivelul de confort de care oamenii au parte sporeste considerabil;
  • solutiile folosite nu sunt daunatoare pentru oameni;
  • echipele de specialisti pot interveni in cel mai scurt timp;
  • solutiile de deratizare pot fi folosite atat in spatiile comune din scara blocului, cat si in interiorul apartamentelor, in functie de gradul de infestare.

AgromadPest se ocupa atat de procedurile de deratizare, cat si de cele de dezinsectie si dezinfectie, punand la dispozitia consumatorilor servicii prompte si profesionale. Specialistii folosesc doar solutii de calitate, menite sa indeparteze rozatoarele si daunatorii si, in acelasi timp sa protejeze oamenii pe termen lung!

Date de contact:

E-mail: agromadpest@gmail.com

Telefon: +4 0722 271 302

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri