reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Thomas Cook intra in blogosfera | 6pm.ro

Thomas Cook intra in blogosfera

Publicat in February 21, 2019   ·   Fara comentarii

Grupul de turism a anuntat faptul ca a lansat Tango, primul sau media 100% digital cu aspectul unui blog. Aceasta noua sursa de inspiratie este destinata in special tinerei generatii in cautarea unor planuri buni de calatorie, in cautarea celor mai bune destinatii de calatorie.

Thomas Cook

A devenit oare blogul noua modalitate de exprimare a „actorilor” din turism? Odata cu Tango, Thomas Cook confirma interesul pentru tanara generatie, pasionata de mediul online. Un site extrem de diferit fata de site-urile Thomas Cook sau Jet Tours. Ultimul nascut al familiei, Tango se adreseaza in special tinerilor care acceseaza numeroase bloguri si isi petrec o mare parte din timp online.

41% din tineri sunt de parere ca aceasta forma de comunicare legata de marketingul de influenta este mai eficienta decat publicitatea clasica conform unui studiu efectuat in 2018 de catre Harris interactive.

In aceasta perspectiva, Thomas Cook a reusit sa perceapa potentialul acestui canal de difuzare pentru a se adresa prin intermediul sau tinerilor. Cu linii epurate, culori acidulate, titluri care atrag atentia si articole cu accent de storytelling, Tango a intrat in universul si asa concurential al travel blogurilor alaturi de vedetele din domeniu.

Tango ne ofera o multime de idei precum Unde sa mancam in Barcelona, Unde sa cumparam trabucuri in Cuba si multe alte idei utile pentru cei care calatoresc. Stie sa se adapteze nevoilor tuturor calatorilor si sa ii propuna idei originale precum Cele mai bune locuri pentru a face Yoga la Bali.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri