reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Tesla: care sunt diferentele dintre Model Y si Model 3 ? | 6pm.ro

Tesla: care sunt diferentele dintre Model Y si Model 3 ?

Publicat in March 23, 2020   ·   Fara comentarii

Noul SUV electric recupereaza aproximativ 75% din piesele berlinei compacte. Insa care sunt diferentele dintre cele doua modele?

Model Y si 3

Tesla tocmai a inceput livrarea Modelului Y, noul sau SUV electric care reia majoritatea pieselor de la Model 3. Diferentele dintre berlina compacta lansata in 2017 ar putea parea nesemnificative pentru unii insa adevarul este ca 75% din piesele sale sunt impartasite cu modelul vedeta de la Tesla.

Numeroase detalii au aparut abia odata cu sosirea primelor exemplare de Model Y la noii proprietari.

In ceea ce priveste gabaritul, Model Y reia filozofia productiei de masa a Modelului 3, adauga spatiu in habitaclu si portbagaj. In termeni de gabarit, Model Y este mai lung cu 5,6 cm decat Model 3. De notat este si faptul ca haionul este mai mare si drept urmare mai practic. Volumul de incarcare este net superior.

Lansat pe piata trei ani mai tarziu decat Model 3, Model Y profita de echipamente extrem de moderne. In privinta partii de conectare, de mentionat este faptul ca noul SUV electric profita de porturi USB-C in habitaclu. Model Y continua sa se diferentieze prin intermediul prezentei unui incarcator prin inductie ceea ce inseamna ca este posibila incarcarea fara fir a dispozitivelor electronice compatibile, asezandu-le pur si simplu pe suprafata consacrata.

Diferenta si in ceea ce priveste pretul. Pretul variantei de baza este de cu 4000 de dolari mai mult adica 39.000 de dolari.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri