reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Teo Trandafir si Constantin Iosef s-au despartit dupa numai 6 luni | 6pm.ro

Teo Trandafir si Constantin Iosef s-au despartit dupa numai 6 luni

Publicat in December 19, 2012   ·   Fara comentarii

Viata ofera tuturor incercari de trecut indiferent de lumea careia apartin, fie ca sunt persoane necunoscute, fie ca sunt vedete in lumina reflectoarelor.

teo si costi

Costi si Teo

Este si cazul lui Teo Trandafir care, din pacate, are de trecut un hop in viata prin despartirea de sotul ei Constantin Iosef.

Dupa o frumoasa relatie inceputa acum un an pe Facebook si o nunta fastuoasa cu sase luni in urma, cei doi s-au despartit pe 8 Decembrie dupa cum declara acestia pentru Cancan.ro.

Nu exista reprosuri din partea niciunuia dintre cei doi, au decis sa se separe, Iosef Constantin mutandu-se in apartamentul lui din Teiul Doamnei si declarand ca va face Sarbatorile cu familia (parintii si surorile), dupa care va lua decizii in ceea ce priveste viata personala.

Teo Trandafir la randul sau declara ca este de parere ca vorbele lui Constantin Iosef sunt fondate , ca au fost mai multe imprejurari care au dus la aceasta situatie: distanta fata de copii lui si faptul ca Romania de azi nu mai este Romania de acum 23 de ani cand Iosef a plecat sa locuiasca in Franta.


Actrita este foarte intelegatoare in legatura cu aceasta situatie si incerca sa merga mai departe cu incredere, incredere pe care o afiseaza si in poza postata recent pe Facebook, unde face strengareste cu ochiul.

Despre despartirea lui Teo Trandafir si sotul acesteia au mai vorbit si cei de la evz.ro

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri