Teo Trandafir, in sfarsit mireasa

Publicat in June 3, 2012   ·   Fara comentarii

Nunta dintre Constantin Iosef si Teo Trandafir a avut loc sambata, 2 iunie, la Buftea, in aceeasi data cu ziua de nastere a vedetei TV, zi in care aceasta implinea varsta de 43 de ani.

teo trandafir

Teo mireasa

Nunta a avut loc la Buftea, intr-un cadru intim, in acest sens, Teo angajand o armata de bodyguarzi care sa-i fereasca de ochii tuturor curiosilor pe ea si pe invitatii sai. Printre invitatii de gala s-au numarat Mircea Badea, venit impreuna cu Carmen Bruma, Tanta si solistul de la Taxi – Dan Teodorescu, venit cu sotia sa Irina, iar atmosfera tuturor celor 150 de invitati a fost intretinuta de Margineanu, Holograf, Mircea Baniciu si trupa Taxi.

Insurateii, nasiti de chitaristul de la Holograf, Romeo Dediu si sotia sa, Claudia, au petrecut impreuna cu restul invitatilor pana in zori.

Povestea lor de dragoste a inceput pe Facebook, la scurt timp urmand si cererea in casatorie.

Povestiri asemanatoare gasiti pe protvmagazin si pe click.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro