reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Tendinte deco de adoptat in bucataria ta in 2019 | 6pm.ro

Tendinte deco de adoptat in bucataria ta in 2019

Publicat in January 22, 2019   ·   Fara comentarii

Ultimele tendinte deco pentru bucatarie sunt aici. Descopera ce a adus anul 2019 pentru noua ta bucatarie. Culori, stiluri, materiale, va spunem totul chiar acum.

tendinte bucatarie

Daca look-ul bucatariei tale actuale este blocat undeva intre anii 80-2000, atunci poate a venit vremea sa faci unele schimbari. Insa care sunt culorile in tendinte in anul 2019? Ce stil sa alegi pentru bucataria ta in acest nou an? Vei fi rapid sedus de culorile naturale, de materialele brute, de sistemele de iluminat suspendate, de sticla…toate acestea iti vor infrumuseta fara indoiala bucataria in 2019.

 

Culorile bucatariei in 2019, cele care ne amintesc de natura.  In acest an, in tendinte sunt culorile naturale: verde padure, galben, living coral si crem sunt  marii castgatori ai anului 2019 in bucatarie. O noua paleta de nuante energizante si lejere care ne va transforma bucataria din cateva miscari.

Materiale brute. Bucataria anului 2019 se vrea a fi una naturala cu materiale brute precum lemnul sau OSB. Pentru planul de lucru, pentru blat adica, fatada mobilelor sau mobilier aceste materiale sunt cele care dau caracter bucatariei.

Insula design, inima noii tale bucatarii.  Planul de lucru sau insula  cntrala sunt cel mai adesea primele lucruri pe care le observi intr-o bucatarie. Acestea trebuie sa fie practice, mari si moderne, sa iti fie mai mare dragul sa gatesti in bucatarie. Anul acesta,  tendinta este ca insula centrala sau planul de lucru sa fie si mai design atat in ceea ce priveste forma cat si materialul.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri