reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Tendinte actuale in ceea priveste mobilarea bucatariei | 6pm.ro

Tendinte actuale in ceea priveste mobilarea bucatariei

Publicat in February 17, 2020   ·   Fara comentarii

Bucataria nu mai este de multa vreme un spatiu destinat doar luarii mesei. Este un loc in care membrii familiei socializeaza in timp ce iau masa, pot organiza intalniri cu prietenii la o cafea, copiii isi fac temele sau se joaca, motiv pentru care bucataria necesita o amenajare moderna si cat mai economica.

mobila bucatarie

Spatiile deschise sunt specifice unei bucatarii moderne, in tendinte.  Absolut toti designerii de interior care prezinta bucatarii moderne subliniaza de fiecare data nevoia de a avea un spatiu de miscare, un spatiu generos. Separarea bucatariei de restul casei reprezinta un trend invechit in ceea ce priveste amenajarea interioara. In ziua de azi, bucatariile ar trebui sa fie destul de largi, spatioase, pentru a asigura spatiul ideal pentru socializare si pentru gatire. Spatiile deschise sunt cele care vin in ajutorul unui stil de viata relaxat.

Prezenta insulei de bucatarie. Insulele de bucatarie sunt cele care vin cu senzatia de amenajare de efect. Insula de bucatarie reprezinta o piesa deosebit de practica deoarece in ea se integreaza zona de gatit precum si spatiile de depozitare, poate fi in egala masura si un spatiu ideal pentru luat masa. Punand langa insula cateva scaune rabatabile de bar efectul este sporit si se va obtine un design deosebit de elegant si practic totodata in bucatarie.

Quart pentru o bucatarie moderna. Produsele cu suprafata din quart sunt de inalta calitate. Este un material estetic care confera bucatariei un aer sofisticat.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri