reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Temperaturi de -35 grade Celsius in aceasta iarna | 6pm.ro

Temperaturi de -35 grade Celsius in aceasta iarna

Publicat in November 12, 2012   ·   Fara comentarii

Temperaturile specifice iernii se vor face simtite in regiunile nordice, la munte si in nord-vest, sfarsitul lunii Noiembrie aducand si primul strat de zapada al acestui an. Aceste date au fost furnizate de D-na Florinela Georgescu, directorul executiv al Administratiei Nationale de Meteorologie.

iarna

Iarna 2012

Comportamentul climatic este cel normal pentru aceasta perioada conform specialistului AMN, de asemenea si regimul de precipitatii. In aceasta iarna insa, sunt de asteptat si fenomene meteo extreme si, conform D-nei Florinela Geogescu, vremea ne va oferi si viscole, cel putin in lunile de iarna plina: Decembrie, Ianuarie si Februarie.

Se astepta temperaturi de minus 35 grade pentru acesta iarna, insa din fericire nu pentru perioade lungi de timp.

Iata ca desi la jumatate luni Noiembrie inca se putea face baie in Marea Neagra la temperaturi de 22 de grade in aer si 16 grade in apa, peste o scurta perioada de timp paltoanele vor fi din nou necesare.


Despre prognoza meteo din aceasta iarna au mai scris si cei de la stirileprotv.ro

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri