reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Teatrul Nottara isi reia activitatea incepand cu 21 decembrie | 6pm.ro

Teatrul Nottara isi reia activitatea incepand cu 21 decembrie

Publicat in January 20, 2016   ·   Fara comentarii

Primul spectacol al teatrului Nottara dupa perioada de inactivitate va debuta in apropierea sarbatorilor de Craciun si are o tema specifica “Craciunul, altfel”. Premiera spectacolului are loc pe data de 21 decembrie, in sala ArCuB de pe strada Batiste din Bucuresti.

Nottara

Nottara

Teatrul a fost fortat sa sisteze activitatea in urma promulgarii legii ce interzice desfasurarea de activitati cu public in cladiri cu risc seismic ridicat. Legea promulgata de presedintele Klaus Iohannis vine ca raspuns la riscul crescut in caz de seism pentru numeroase cladiri din centrul vechi in care se desfasurau activitati artistice si culturale.

Pentru a ajuta teatrul Nottara, presedintele a oferit sala de teatru din Palatul Cotroceni spre a fi folosita lunar. Cu toate ca primul spectacol a avut loc pe data de 5 decembrie, pentru aceasta reprezentare nu s-au pus in vanzare bilete.

Sala de spectacole din Palatul Cotroceni are un numar limitat de locuri, astfel conducerea teatrului Nottara a continuat cautarea pentru un nou sediu temporar, pana la finalizarea lucrarilor de reabilitare in cladirea in care isi desfasura in mod obisnuit activitatea.

In prezent, teatrul Nottara se afla intr-un punct avansat al negocierilor pentru semnarea unui protocol cu ArCuB, care le-ar permite acestora sa foloseasca sala din strada Batiste, numarul 14 pentru 19 din cele 36 de spectacol produse de teatru.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri