reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Targul Imobiliar National: oferte locuinte pentru cetatenii cu venituri medii | 6pm.ro

Targul Imobiliar National: oferte locuinte pentru cetatenii cu venituri medii

Publicat in December 5, 2012   ·   Fara comentarii

In aceasta editie a targului (editia cu numarul 22), care s-a desfasurat in perioada 25-28 Octombrie in Piata Constitutiei, au fost lansate trei noi proiecte rezidentiale cu investitii in valoare de 40 milioane de euro.

timon

Targ Imobiliar

D-nul Vlad Vlasceanu directorul tIMOn, subliniaza ca este pentru prima oara dupa 4 ani cand astfel de proiecte sunt lansate in Romania, aceasta reprezentand un inceput promitator, fiind implicati dezvoltatori care sunt ori pentru prima oara activi in Ramania, ori activi in acest domeniu.

Acest targ este un eveniment imbucurator care aduce un suflu nou intr-un moment in care sursele de finantare pareau epuizate la ambele nivele: dezvoltatori si cumparatori.

Ofertele s-au adresat cetatenilor cu venituri medii, iar dezvoltatorii au acoperit astfel un gol de oferta pe acest segment in mod special, deoarece in acest moment in Romania oferta pentru cetatenii cu venituri medii este in continua scadere, de altfel, de la declansarea crizei, acestei categorii i-au fost adresate un numar limitat de proiecte.


Organizatorii nu au facut publice detaliile legate de targ decat la data inceperii acestuia.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri