reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Targul de joburi "Angajatori de top" a inceput | 6pm.ro

Targul de joburi “Angajatori de top” a inceput

Publicat in April 12, 2013   ·   Fara comentarii

Astazi 12 Aprilie, Sala Palatului din Bucuresti gazduieste cea de-a 14-a editie a targului de joburi “Angajatori de top”. Incepand de astazi de la ora 10 si pana la ora 18, iar Sambata 13 Aprilie in intervalul 10-17, candidatii pot vizita targul si pot depune CV-uri pentru joburile care prezinta interes.

Angajatori de Top

Angajatori de Top

Sunt puse la dispozitie aproximativ 3.200 locuri de munca vacante, vor fi organizate 25 de conferinte, workshop-uri si sunt disponibile 30 programe intership.

Dintre companiile care pun la dispozitie locuri de munca in cadrul targului fac parte:

  • Romtelecom BRD ING IBM
  • Nestle Renault Oracle British American Tobaco
  • Deloitte KPMG

Standul CV Clinic a fost organizat pentru a ajuta participantii la intocmirea unui CV competitiv referitor la aspectul cv-ului si relevanta cuprinsului. In felul acesta, potentialii candidati pot afla ce anume isi doresc angajatorii si care au fi putut fi motivele pentru care la alte interviuri nu au avut succes.


Specialistii de la CV Clinic pot reda increderea in sine si in sansele de a gasi locul de munca dorit celor care vor vizita targul, dupa spusele d-nei Andreea Voroneanu specialist resurse umane, consultant Cv la “Angajatori de top”.

CV-ul BarCode este cel cu care candidatii pot aplica la pozitiile deschise in cadrul targului de joburi “Angajatori de top”.

Despre targul de locuri de munca “Angajatori de top” au mai vorbit si cei de la economica.net

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri