Suspectul exploziei de la ISU Cluj arestat

Publicat in June 26, 2018   ·   Fara comentarii

Barbatul care a conceput dispozitivul artizanal care a explodat in mijlocul unei parcari din Cluj-Napoca, explozie soldata cu ranirea unui pompier, a decis sa se predea autoritatilor. Acesta a fost imediat internat intr-o clinica de psihiatrie tinand cont de faptul ca are antecendente in acest sens. Autoritatile au declarat ca barbatul este cercetat pentru tentativa de omor.

explozie ISU CLUj

Luni, la sediul politiei municipiului Cluj-Napoca s-a prezentat un tanar in varsta de 31 de ani. Acesta le-a declarat politistilor ca el este autorul exploziei care saptamana trecuta a  ranit usor un pompier. Barbatul le-a spus politistilor doar ca nu pompierul era tinta atacurilor sale insa nu a spus pentru cine a fabricat special dispozitivul artizanal. Luni seara, procurorii au decis internarea sa intr-o clinica specializata tinand cont de faptul ca barbatul are antecendente medicale.

Barbatul urmeaza sa fie supus si unei expertize medicale pentru a se stabili daca, in momentul comiterii faptei, a avut discernamant. Aceasta ancheta a fost preluata mai apoi de procurorii parchetului de pe langa Tribunalul Cluj barbatul fiind acuzat de tentativa de omor.

Pe data de 21 iunie, in cartierul Manastur din Cluj-Napoca s-a produs o explozie usoara in urma careia a fost ranita o persoana. Un barbat se deplasa spre autoturismul propriu moment in care a observat o cutie in apropierea vehicului sau. In momentul in care a incercat sa o ridice aceasta a explodat si l-a ranit. Barbatul, pompier la ISU Cluj a suferit rani usoare la maini si la fata.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Actualitate
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro