reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Surpriza pe piata auto, crestere spectaculoasa la vanzarile de tractoare | 6pm.ro

Surpriza pe piata auto, crestere spectaculoasa la vanzarile de tractoare

Publicat in November 4, 2014   ·   Fara comentarii

Atunci cand se discuta despre vedetele pietei auto este de obicei vorba despre nume de marca si autoturisme elegante, din clasa business sau sport, cu siguranta nu de tractoare. Cu toate acestea, odata cu apropierea finalului de 2014 statisticile plaseaza tractoarele in topul clasamentului la cresterea numarului de inmatriculari autovehicule.

vanzari tractoare

vanzari tractoare

Tractoarele, remorcile si semiremorcile par sa fie cele mai bine vandute produse de pe piata auto din 2014, numarul de inmatriculari pentru astfel de autovehicule destinate transportului de marfa crescand cu aproape 30% fata de aceeasi perioada a anului 2013.

Interesul tot mai crescut in agricultura pare sa aiba efecte si asupra pietei auto. Astfel, conform INS, pana la finalul lunii septembrie in tara se vandusera deja 8.447 de tractoare si 17.568 de remorci si semiremorci, cu peste 4000 de unitati mai mult decat aceeasi perioada a lui 2013.

Si in cazul transportului de pasageri s-au inregistrat cresteri, cu pana la 1,9% arata comunicatul Institutului National de Statistica facut public la inceput de Noiembrie. Vanzarile de autoturisme au inregistrat cresteri procentuale nesemnificative fata de anul precedent, cu 211.298 unitati vandute in primele 9 luni ale anului. Se asteapta ca demararea proiectului Prima Masina sa afecteze aceste rezultate pana la finalul anului.

Autovehiculele pe doua roti precum mopedele si motocicletele au inregistrat insa scaderi substantiale, de 7,1% procente.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri