Supriza la Vocea Canadei- Alexandru Tutuianu!

Publicat in October 27, 2017   ·   Fara comentarii

Alexandru Tutuianu

Nu te asteptai sa vezi un roman la Vocea Canadei? Ei bine, acest lucru a devenit posibil, datorita lui Alexandru Tutuianu, un roman care a emigrat impreuna cu familia sa in Canada, acum 11 ani.

Piesa pe care a ales-o ,Volare, i-a facut pe toti cei patru jurati sa se intoarca. Dar el l-a ales pe Marc Dupre, deorece este suta la suta sigur ca il va ajuta sa castige aceasta editie a emisiunii.

Se pare ca Alexandru Tutuianu si-a descoperit pasiunea pentur muzica cu ajutorul bunciii sale: ”Bunica mea era o mare amatoare de muzica clasică. Ea a fost cea care m-a indrumat spre acest gen. Iar de aici a intervenit pot spune acum curiozitatea mea. Pur si simplu m-a determinat sa continui sa explorez muzica. Bunica mea a crezut ca am o voce frumoasa si mai tarziu m-a ghidat spre muzica clasica.” Acesta a mai declarat ca familia este cea mai importanta pentru el, fiind cea care l-a invatat ce inseamna adevarata sa valoare.

De aici a inceput un drum lung, de la frageda varsta de 8 ani, de cand au incput si lectiile de muzica, Alexandru facand tot posibil pentru ca visul sau sa devina realitate.

Alexandru este un mare fan al muzicii clasice, dar nu exclude insa si posibiliatatea de a –si incerca norocul si in alte genuri: “Muzica este un domeniu foarte foarte vast. Cu toate ca sunt tentat de genul clasic sau opera, sunt conștient de faptul ca muzica pop este cel mai popular gen acum si sunt sigur ca si eu pot sa cant acest stil”.
Pe de alta parte pot spune ca de ceva timp am inceput timid sa imi compun propriile mele melodii. Nu pot spune căa la nivel profesionist, dar este un început.  Mi-ar placea sa ajung sa imi cant propriile melodii pentru a transmite propriul mesaj. Scriu in principal in limba engleza, dar uneori si in franceza si romana. De fapt, este un lucru spontan si imi este foarte usor sa fac acest lucru in toate cele trei limbi “.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro