reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Studentii de la o facultate din Romania premiati la un concurs de robotica din Japonia | 6pm.ro

Studentii de la o facultate din Romania premiati la un concurs de robotica din Japonia

Publicat in January 27, 2016   ·   Fara comentarii

Studentii si elevii romani par mereu prezenti pe podiumurile concursurilor internationale. Una dintre cele mai inedite astfel de prezente a avut loc in Japonia, unde in cadrul competitiei All Japan Robot Sumo Turnament care a avut loc in Tokyo pe 12 si 13 decembrie, studentii romani au ocupat locurile doi si trei.

In competitia care a adunat peste 40 de echipe din 15 tari, inclusiv SUA, Canada, Turcia sau Polonia, studentii de la Facultatea de Electronica si Telecomunicatii si Facultatea de Automatica si Calculatoare din Capitala au ajuns impreuna in finala.

concurs de robotica din Japonia

concurs robotica

Pentru sansa de a participa la prestigioasa competitie de robotica din Tara Soarelui Rasare, studentii de la cele doua Universitati din Bucuresti au participat mai intai la competitia Robo Challenge din Romania si Robo Challenge Austria, la Viena. Echipele care au trecut mai departe – cele doua echipe din Bucuresti care au ocupat locurile doi si trei si o echipa din Cluj – au participat la categoria roboti autonomi.

Robotii studentilor romani au purtat nume dintre cele mai diverse si uneori hilare: Wolf, Shreddinger, Bonefire, Wall-E sau Rugina si Pufosenia.

In urma prestigiosului turneu final din Tokyo, una dintre cele mai mari competii de robotica ale anului 205, studentii romani au obinut locul 2 cu robotul Wolf si locul 3 cu robotul Bonefire. Tot romanii s-au aflat si pe locul 4 cu robotul Shreddinger.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri