reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Statiunea Voineasa se afla in curs de reamenajare | 6pm.ro

Statiunea Voineasa se afla in curs de reamenajare

Publicat in March 9, 2015   ·   Fara comentarii

Domeniul schiabil de pe Transalpina din regiunea statiunii Voineasa a primit aprobarea pentru reamenajare, partiile urmand sa fie latite pentru a acomoda numarul de turisti care viziteaza statiunea, numar care este anual in crestere.

Statiunea Voineasa

Statiunea Voineasa

Primaria raspunde plangerilor turistilor care critica in mod special lipsa spatiilor de cazare, cea mai apropiata pensiune aflandu-se la mai mult de 10 km de partiile amenajate din zona Voineasa. Este nevoie de modernizarea complexului care este prea putin amenajat, lucrari de reparatie la infrastructura pentru ca drumul de acces este plin de gropi, iar largirea partiilor prin defrisarea unei zone de padure este doar primul pas.

Exista planuri mari de modernizare a zonei pentru a putea acomoda nevoile turistilor amatori de sporturi de iarna, in mod special in conditiile in care numarul acestora s-a dublat de la un an la altul, ajungand la peste 25 de mii de la inceputul sezonului pana in luna Februarie. Primaria s-a concentrat in mod special pe investitii in noi instalatii de schi, amenajarea unei partii pentru incepatori si extinderea partiei existente. Pentru a primi acordul de a defrisa suprafata de padure necesara pentru aceasta extindere, Primaria si-a luat angajamentul de a impaduri aceeasi suprafata intr-o alta locatie aflata in apropiere.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri