reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Statele Unite- R. Kelly, condamnat la 30 de ani de inchisoare pentru crime sexuale | 6pm.ro

Statele Unite- R. Kelly, condamnat la 30 de ani de inchisoare pentru crime sexuale

Publicat in June 30, 2022   ·   Fara comentarii

Starul R&B american cazut in dizgratie, condamnat in septembrie 2021 la New York pentru ca a condus ani de zile un „sistem” de exploatare sexuala a tinerilor, inclusiv a adolescentelor, a fost condamnat miercuri la treizeci de ani de inchisoare.

 

R Kelly

Aceasta sentinta grea impotriva cantaretului in varsta de 55 de ani a fost pronuntata de instanta federala din Brooklyn, unde procesul sau de acum noua luni, a dezvaluit problemele crimelor sexuale comise in cadrul comunitatii negre din Statele Unite.

Potrivit jurnalistilor prezenti la audiere, cantaretul cunoscut in intreaga lume pentru hitul sau I Believe I Can Fly nu a scos niciun cuvant atunci cand a fost anuntat verdictul.

In ultimul lor rechizitoriu, procurorii federali au cerut cel putin douazeci si cinci de ani de inchisoare penala din cauza „pericolului” pe care R. Kelly, al carui nume real Robert Kelly, l-ar reprezenta pentru victimele sale si pentru opinia publica. Procuratura SUA l-a considerat ca fiind „un imprudent, manipulator, controlant si coercitiv, care nu da semne de remuscare sau de respect pentru lege”.

„Un pradator”

In cele sase saptamani de proces din august si septembrie, cantaretul decazut a fost descris de acuzare ca un „criminal, pradator”. Noua femei si doi barbati il acuzasera ca le-a abuzat sexual, descriind si acuzand violuri, consumul fortat de droguri, situatii de inchisoare sau chiar pornografie infantila.

Barbatul, care a declarat ca a fost violat cand avea opt ani, a fost gasit vinovat la sfarsitul lunii septembrie 2021 pentru toate acuzatiile: extorcare de bani, exploatare sexuala a unui minor, rapire, trafic, coruptie si munca fortata, pe o perioada cuprinsa intre din 1994 pana in 2018.

In fata acuzatiilor, tacere

Pe tot parcursul procesului sau, fostul star afro-american R&B a ramas tacut si nu a aratat nicio emotie deosebita la declararea vinovatiei sale, multumindu-se sa lase capul in jos si sa inchida ochii. Deja in detentie si in asteptarea unui alt proces federal la Chicago in august, R. Kelly a sperat prin intermediul avocatilor sai la o pedeapsa maxima la New York de saptesprezece ani de inchisoare.

Acest proces a fost considerat un pas major in miscarea #MeToo: a fost prima data cand majoritatea reclamantilor erau femei de culoare si acuzau un artist de culoare.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri