reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Sprancenele coada de peste, noul trend bizar pe Instagram | 6pm.ro

Sprancenele coada de peste, noul trend bizar pe Instagram

Publicat in March 3, 2018   ·   Fara comentarii

Nimic nu ne mai poate surprinde cand vine vorba de sprancene. Dupa ce am fost martorii sprancenelor impodobite asemeni bradului de Craciun sau sprancenelor serpuite sau impletite, cel mai nou trend de pe Instagram sunt sprancenele sub forma de coada de peste. Chiar daca acest trend este destul de bizar nimic nu ne mai socheaza in materie de sprancene.

sprancene coada peste

Ce presupune acest trend? Cand vorbim despre sprancene coda de peste ne referim la o moda care se bazeaza pe editarea unor imagini in Photoshop. Rezultatul final – sprancene care arata ca si cum ar fi fost decupate spre capatul exterior si mai apoi redesenate mult mai sus.

Sprancenele coada de peste au asaltat Instagram-ul in ultima perioada. Numeroase sunt bloggeritele de beauty si pasionate de machiaj care au fost dispuse sa incerce acest nou trend. Numeroase fotografii – chiar si una cu Rihanna – au fost prelucrate digital astfel incat tinerele din poze sa para ca poarta acest tip de machiaj. Chiar daca suna si arata putin ciudat s-ar putea ca aceasta tendinta sa devina un adevarat val in lumea machiajului.

Numeroase sunt doamnele si domnisoarele care au fost pur si simplu cucerite de acest trend. Aceasta tehnica este una destul de complicata totusi si numeroase sunt cele care au declarat ca a reprezentat o adevarata provocare sa incerce sprancenele coada de peste. Asta deoarece sprancenele ajung sa fie impartite sub forma unei cozi de peste insa doar o sectiune din acestea ajunge sa fie desenata.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri