Spectacol de proportii la Ateneu

Publicat in February 3, 2019   ·   Fara comentarii

Spectacol de proportii la Ateneu cu ocazia Anului Nou Chinezesc. Ambasada Republicii Chineze in Romania alaturi de Casa Romano-Chineza si Niro Investment a organizat in perioada 31 ianuarie – 2 februarie – al zecelea an consecutiv – Festivalul Primaverii o serie de evenimente culturale pentru a marca trecerea in Anul Nou Chinezesc. La aceasta editie, Ansamblul artstic al Academiei de Dans din Beijing a sustinut reprezentatii la Bucuresti si Pitesti. Cu ocazia Anului Nou Chinezesc s-au sarbatorit 70 de ani de cooperare romano-chineza.

Spectacol Ateneu

Evenimentele nu fac decat sa reflecte relatiile bune pe care cele doua state le dezvolta de mai bine de sapte ani si care au la baza o colaborare economica de succes. Niro Investment Group este cea care sustine aceasta colaborare romano-chineza de numai putin de 25 de ani printr-o serie de investitii si parteneriate cu firme din China dar si dezvoltand proiecte de amploare in domenii diverse. Spre exemplu, numai putin de 2000 de firme din China isi desfasoara activitatea in zona comerciala Dragonul Rosu, unul din cele mai mari centre comerciala din Europa de Est.

Aceasta serie de evenimente dedicata intrarii in Anul Nou Chinezesc s-a incheiat ieri, 2 februarie cu un spectacol grandios care a avut loc la Ateneul Roman incepand cu orele 18.00. Invitatii au avut ocazia sa se delecteze cu numeroase stiluri artistice, de la dans traditional chinezesc la folclor autentic romanesc si pop-opera ducand la un nivel artistic inalt aceasta simbioza romano-chineza.

Distribuie prietenilor tai aceste informatii:

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Arta
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro