Spectacol cu Ioan Isaiu si Sorin Misiriantu in cadrul Festivalului International de la Turda

Publicat in August 28, 2017   ·   Fara comentarii

Festivalul International de la Turda urmeaza sa se desfasoare in perioada 8-17 septembrie iar printre principalii invitati se numara Ioan Isaiu si Sorin Misiriantu.

Festival Turda

Actorul Ioan Isaiu a absolvit Facultatea de de Teatru si Televiziune din Cluj-Napoca si este considerat unul dintre cei mai carismatici si sarmanti bărbati din show-biz-ul romanesc. Isaiu si-a castigat popularitatea gratie interpretarii unuia dintre personajele principale din  serialul TV Secretul Mariei, un serial ce i-a transformat numele intr-un veritabil brand.

In ceea ce-l priveste pe Sorin Misiriantu, acesta a absolvit Departamentul de Teatru al Facultatiii de Litere, specializarea Actorie, din anul 1995. Incepand cu luna septembrie a aceluiasi an si pana in ziua de azi, actorul este angajat al Teatrului Naţional „Lucian Blaga” din Cluj-Napoca, atat ca actor cat si ca regizor.

In data de 11 septembrie orele 19.30, la Fabrica de Bere Turda, cei doi actori cunoscuti vor juca pentru publicul turdean și nu numai, super comedia “Amantul Inselat”.

”Amantul inselat”, al lui Orlin Diakov este o comedie care abordeaza lupta dintre doi barbati pentru FEMEIA care face parte din destinul amandurora. O intalnire intamplatoare in parc dintre sot si amant precum si o ora de haz pe seama luptei fara scrupule dintre cei doi cu alte cuvinte. Principala regula este ca nu exista reguli. Se iau ostateci, se imbrancesc,  se cearta, se imprietenesc, se imbata crita. Multi ne regasim in aceste doua personaje, chiar daca nu vrem sa recunoastem acest lucru. Spectacolul a avut premiera la Stuttgart si a continuat cu un recent turneu in Canada, Toronto, Ottawa, Montreal si s-a jucat in premiera mondiala in Cuba, la Havana, avand peste 20 de reprezentatii la noi in tara.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Divertisment
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro