reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Spania: primirea turistilor din luna iulie, "oxigen" pentru sectorul turismului | 6pm.ro

Spania: primirea turistilor din luna iulie, “oxigen” pentru sectorul turismului

Publicat in July 12, 2020   ·   Fara comentarii

Primul ministru spaniol a facut anuntul: turistii straini pot veni in vacanta in Spania incepand cu luna iulie. Chiar daca masurile sanitare de securitate inca nu au fost bine definite, profesionsitii din cadrul turismului spaniol pot fi linistiti. Incepand cu luna martie, unul din cele mai mari sectoare al economiei din tara a fost pus pe pauza din cauza epidemiei cu coronavirus.

turism spania

Insa acum este oficial, este posibil sa mergi in vacanta in Spania in aceasta vara. Tara, una din cele mai afectate din cauza epidemiei cu coronavirus din Europa, cu numai putin de 28 600 de morti, se pregateste pentru intampinarea turistilor straini incepand cu aceasta luna. Drept urmare, din aceasta luna vei putea si tu profita de o paella pe malul marii la Barcelona sau de o baie in mare. Un semn ca relaxarea merge din ce in ce mai bine, relaxare sinonima cu linistea pentru profesionistii din turism.

Inca de la inceputul epidemiei, ca peste tot in lume de altfel, sectorul turistic a fost extrem de afectat. In Spania, reprezinta 13% din joburi si aceasta redeschidere a frontierelor va fi sinonima cu reintegrarea unui numar mare de angajati pusi in somaj tehnic incepand cu luna martie. Numerosi sunt cei care traiesc doar din turism, precum hotelurile, barurile si restaurantele. Turismul este plamanul orasului Barcelona, cu totii se bucura de aceasta revenire a turismului. Spania a inceput sa isi deschida granitele si proprietarii de cafenele sunt mai mult decat bucurosi.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri