In Spania, biserica va plati taxe

Publicat in June 4, 2012   ·   Fara comentarii

Spania se afla in centrul unei furtuni financiare pe fondul crizei economice si a somajului extrem de ridicat. In aceste conditii, opt din zece persoane solicita ca biserica catolica sa inceapa sa plateasca taxe, cel putin pe proprietatile sale.

taxe biserica

taxe biserica

Fincanciar vorbind, impactul acestei impozitari va fi destul de mic, estimarile fiind de 5 milioane de euro/an, dar valoarea simbolica va fi uriasa, creand astfel un precedent.

Partidele preseaza toate guvernele locale sa taxeze in mod egal toate cladirile, indiferent daca acestea apartin bisericii, ca sunt clinici sustinute de biserica sau centre de asistenta sociala.

Partidul Socialist din Spania sustine ca, intr-o perioada de criza, cand toti fac eforturi, biserica ar trebui sa fie alaturi de ei si sa faca si ea acelasi efort.

Un punct de vedere asemanator gasiti pe hotnews

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro