reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Sotia actorului Alin Panc a nascut gemeni | 6pm.ro

Sotia actorului Alin Panc a nascut gemeni

Publicat in May 23, 2016   ·   Fara comentarii

Actorul Alin Panc faimos pentru rolul sau din telenovela “inima de tigan” are motiv dublu de bucurie zilele acestea. Sotia sa, Brandusa a nascut doua fetite perfect sanatoase.

alin panc

alin panc

Actorul a anuntat vestea pe Facebook si este in culmea fericirii de cand a devenit tata la patrat. Viata actorului si a sotiei sale este una destul de privata, acestia reusind cu succes sa ascunda faptul ca Brandusa era insarcinata de ochii persoanelor curioase si de ziaristi. Vestea ca este vorba despre gemeni a venit si pentru cuplu ca o surpriza, acestia afland detaliile destul de tarziu.

Actorul Alin Panc din Hunedoara s-a nascut pe data de 14 iunie 1973, are 43 de ani si a ajuns sa se faca mai cunoscut in lumea televiziunii in urma rolului sau pe care l-a avut in “Inima de tigan”. In copilarie visa sa devina pilot sau politist, iar abia in clasa a 10-a s-a hotarat sa devina actor si s-a inscris la cursurile Acasemiei de Teatru si Film Bucuresti.

A absolvit in 1996 si si-a inceput cariera in film in anul 2005 in serialul “Lacrimi de iubire” si de atunci televiziunea a devenit cea de-a doua casa a sa. Roluri de succes a avut si in 2006 in rolul lui Feri Varga din “Daria, iubirea mea”, in 2007 in” Ingerasii”, in serialul britanic” Ecaterina cea Mare” si multe altele.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri