Sony Playstation Mobile da jocuri gratis timp de 6 saptamani

Publicat in January 20, 2013   ·   Fara comentarii

Sony are o oferta speciala si foarte atractiva pentru utilizatorii sai de Playstation Mobile: cate un joc gratis in fiecare saptamana pentru o perioada de sase saptamani, conform declaratiilor facute pe blog de catre companie.

playstation mobile PS-Vita

PS-Vita

Oferta se adreseaza atat jucatorilor software cat si celor hardware ai Playstation Mobile.

Compania nu face cunoscut decat numele primului joc care va fi fi oferit gratis “Samurai Beatdown, o actiune 2D plina de ritm”, celelalte jocuri ramanand inca o enigma pentru utilizatori.

Accesul la aceste jocuri va fi posibil pentru acei utilizatori care descarca aplicatia Playstation Mobile pe PS Vita sau alte dispozitive care au certificarea Playstation: telefonul HTC Android, tableta Sony sau smartphone-ul Sony.


Pentru cei care nu sunt la curent cu aceste informatii, Playstation Mobile este in continua expansiune a jocurilor noi la preturi avantajoase si ofera utilizatorilor posibilitatea de a se bucura de ele in orice loc s-ar afla, nu numai acasa in fata PC-ului.

Despre jocuri oferite gratis de Sony Playstation Mobile au mai scris si cei de la smartnews.ro

Distribuie prietenilor tai aceste informatii:

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Divertisment
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro